Uskoro izgradnja najmodernije fabrike hrane za kućne ljubimce

Bez autora
Jul 29 2010

Uskoro počinje izgradnja najmodernije fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce "ATM Pet Fud", a kamen temeljac biće položen u Hrtkovcima u nedelju, 1. avgusta. Vrednost te francusko-srpsko-slovenačke grinfild investicije iznosi deset miliona evra. Očekuje se da će fabrika sa radom početi za oko godinu i po dana, a nova fabrika u Hrtkovcima, u opštini Ruma, u prvoj fazi zaposliće 30, a sa rastom proizvodnje još 30 radnika. Korist od pomenute investicije imaće ne samo lokalna samouprava, već i naša javna preduzeća i država. Veći deo potrebnih sirovina za proizvodnju ove hrane za kućne ljubimce biće nabavljani na srpskom tržištu. Takođe, biće zadovoljni i brojni vlasnici pasa i mačaka, jer će i cena ove kvalitetne suve hrane za ljubimce, proizvedene po najsavremenijoj svetskoj tehnologiji i standardima, biti u Srbiji izuzetno pristupačna.

Uskoro izgradnja najmodernije fabrike hrane za kućne ljubimceUskoro počinje izgradnja najmodernije fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce "ATM Pet Fud", a kamen temeljac biće položen u Hrtkovcima u nedelju, 1. avgusta.

Vrednost te francusko-srpsko-slovenačke grinfild investicije iznosi deset miliona evra.

Kako je kazao direktor srpskog "ATM Pet Fud"- a Boris Vasiljev, očekuje se da će fabrika sa radom početi za oko godinu i po dana, a nova fabrika u Hrtkovcima, u opštini Ruma, u prvoj fazi zaposliće 30, a sa rastom proizvodnje još 30 radnika.

- Korist od pomenute investicije imaće ne samo lokalna samouprava, već i naša javna preduzeća i država - kazao je on i istakao da će veći deo potrebnih sirovina za proizvodnju ove hrane za kućne ljubimce biti nabavljani na srpskom tržištu.

- Takođe, biće zadovoljni i brojni vlasnici pasa i mačaka, jer će i cena ove kvalitetne suve hrane za ljubimce, proizvedene po najsavremenijoj svetskoj tehnologiji i standardima, biti u Srbiji izuzetno pristupačna - istakao je on.

"ATM Pet Fud" je renomirani i najveći francuski proizvođač privatnih brendova suve hrane za pse i mačke, sa godišnjom proizvodnjom od 135.000 tona hrane za kućne ljubimce.

Izgradnjom gotovo identične fabrike u Hrtkovcima, kao one u Francuskoj, strani i domaći investitori će, u prvoj fazi, proizvoditi godišnje 36.000 tona hrane za kućne ljubimce u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik